I Mindshare har vi gennem en længere årrække haft stor succes med vores HUDDLE podcast, og det er blevet til mere end 40 podcasts gennem tiden, som du kan lytte til her. Men står du og mangler lidt til øregangen i sommervarmen? Vi bidrager med personlige fortællinger og faglig viden fra branchen.

Det bedste af det hele er, at det er formidlet af vores egne specialister. Vi har udvalgt nogle favoritter:

HUDDLE podcast: Fra et travlt marketingjob i København til et bjergliv i Pyrenæerne, Mikkel Larsen & Louise Bak Schou

Mikkel fortæller om sin personlige rejse fra et travlt marketingjob i hjertet af København til et bjergliv i Pyrenæerne. Mikkel deler ud af de skridt, han tog for at komme ud af hamsterhjulet og udleve drømmen om et mere fredfyldt liv i pagt med naturen.

HUDDLE podcast: Opbrud på arbejdspladsen som LGBTQ+-person og normopbruddet, Simone Misser-Pedersen & Lars Henriksen

Arbejdspladsens rum og normer har i mere end 100 år været defineret af hvide, heteroseksuelle mænd. Nu er diversiteten for alvor rykket ind – som samtaleemne, men også som et aktiv. Hvordan påvirker den større kønsdiversitet og LGBTQ+-personernes normsæt arbejdspladsen? Hvad betyder det for kulturen, kompetencen og måske endda omsætningen?

HUDDLE podcast: Hvad gør fremtidens byer attraktive? Thomas Mark & Nikolaj Sveistrup

Frem mod 2050, hvor 80 procent af verdens befolkning vil bo i byer, bliver den høje livskvalitet formentlig den primære årsag til, at folk vælger at bo i byen. Men hvad gør fremtidens byer attraktive?

HUDDLE podcast: Om at være et ordentligt menneske i en verden, vi selv har sat i flammer, Mikkel Larsen & Mickey Gjerris

Mickey Gjerris vil sætte ord og tanker på opgaven og frustrationerne og komme med et etisk informeret bud på, hvordan man kan løfte den umulige opgave at være et ordentligt menneske på en planet, som man selv har sat i flammer.

HUDDLE podcast: Kan et bæredygtighedsmærke skabe gennemsigtighed? Andreas Hedensten, Kim Elmer Nielsen & Michael Fisker

Kan et bæredygtighedsmærke være med til at skabe mere troværdighed og gennemsigtighed, når virksomheder vil kommunikere om deres bæredygtige initiativer? Hvordan får staten virksomhederne og forbrugerne med på endnu et mærke? Og hvad kan vi bruge EU til?

HUDDLE podcast: Streaming-giganternes kamp om Danmark, Andreas Hedensten, Niels Frid-Nielsen & John G. Pedersen

Engang var der bare Netflix og HBO. Nu har Amazon Prime, Disney+, Paramount, TV2 Play, Viaplay, Apple TV+ m.fl indtaget Danmark. Konkurrencen er blevet brutal, og økonomien er monstrøs. Flere steder beretter om, at Netflix omsætter for milliarder af kroner om året i Danmark. Det har skabt en debat om ulige vilkår i mediebranchen. EU har gjort det muligt at beskatte streamingtjenester. Og i medieforliget fra 2018 står der, at ”den nærmere udmøntning af ordningen aftales i efteråret 2018 mellem parterne bag medieaftalen”. Men intet er sket. Hvor står vi i dag, er der ulige vilkår og hvad med kvaliteten?

HUDDLE podcast: Hvad Generation Z gør i dag, gør vi andre i morgen, Simone Misser-Pedersen & Emilia Van Hauen

Vi har inviteret kultursociolog og generationsekspert Emilia Van Hauen ind i studiet til en snak om de online indfødte, performanceorienterede og autenticitetssøgende unge individer – afsnittet berører bl.a., hvordan vi skal tale relevant ind til dem, og ikke mindst hvordan vi skaber en arbejdskultur, der tiltrækker og fastholder fremtidens arbejdskraft.

HUDDLE podcast: Deleøkonomi: Skal fremtidens forretning være delevenlig? Simone Misser-Pedersen & Christian Schwarz Lausten

Fra kjolebytte og samkørselsordninger til leje af elektronikudstyr og bolig-swap. Deleøkonomien er kommet for at blive, og hvad der for blot få år siden var præget af forestillinger om gaveøkonomi og hjælpsomme naboer er blevet big business med et utal af nye deleøkonomiske platforme drevet af digitaliseringen.

HUDDLE podcast: Jeg spiser 3 måltider om dagen, men jeg anerkender, at der er et mørketal, Nicolaj Weber & Martin Kreutzer

Martin Kreutzer er med i podcaststudiet og kaster en redningskrans ud til alle os, der ikke kan opretholde en sund livsstil. For hvordan skal du spise på kontoret? Hvad skal du være opmærksom på?

HUDDLE podcast: Hjernesmart vaneændring, Louise Bak Schou & Anette Prehn

I hjernens maskinrum finder vi heldigvis nøglen til, hvordan vi styrker relevante vaner og svækker de mere uhensigtsmæssige. Der findes et væld af antagelser om, hvad der skal til for at gå fra vaneændringsønske til vaneændringssucces. Mange af dem er forkerte.

HUDDLE podcast: Thomas Rode: Fra fin kok til clean kok, Thomas Mark & Thomas Rode

I dette afsnit af HUDDLE podcast fortæller Thomas Rode om sin personlige transformation. Han fortæller om den dag, hvor han besluttede sig for at lægge sit liv om. Han fortæller om, hvordan lysten til at være den bedste version af ham selv har gjort ham til en mere energisk, glad og motiveret mand.