Forbrugsmønstrene er i konstant forandring, og det stiller krav til kommerciel kommunikation. Mindshare har taget konsekvensen og samlet kreative-, medie- og datakompetencer i samme hus. På den måde kan vi skabe bedre resultater for vores kunder.

Mindshare er et integreret Medie og Kommunikationsbureau, der arbejder i krydsfeltet mellem kreativitet, strategi og data. Vores arbejde bygger på dokumentation, og med 60 dedikerede medarbejdere, kan vi løse alle de væsentligste marketingudfordringer for vores kunder – hurtigt, effektivt, innovativt og kreativt.

One-stop-shop
Vores fullservice-setup betyder, at I kan nøjes med ét bureau, uanset om I skal udvikle en brandplatform eller lave en mediestrategi. Det sparer projektledertid, øger reaktionstiden og skaber grundlag for integrerede løsninger på tværs af platforme. Vores kompetencer spænder fra analyse- og dataspecialister, over medierådgivere og digitale eksperter til social mediastrateger, contentudviklere og kreative. Læs mere her: ReklamebureauMediebureauDigitalt bureauAnalysebureau, Search marketing bureauSocial media bureau, Brand activation bureau

Adaptive marketing – vi optimerer indsatsen mens kampagnen er i luften
Hos Mindshare tænker vi i justerbar eksekvering. Vi søger hele tiden at skabe idéer og mediemix, der kan skaleres, tilpasses og optimeres, så I får det maksimale ud af marketingindsatsen – også i realtid. Det hedder adaptive marketing, og helt konkret betyder det, at vi konstant justerer indsatsen efter, hvad der performer bedst. Det kan kun lade sig gøre på grund af vores omfattende adgang til data. Og det hele foregår fra vores unikke war-room,’The Loop’.

Samarbejde er vores DNA
Adaptive Marketing kan kun lade sig gøre ved at samarbejde på tværs af kompetencer. Og samarbejde ligger faktisk også i vores DNA. Mindshare blev etableret for snart 20 år siden som en global netværksorganisation. Det har givet os stor erfaring med at samarbejde på tværs af kulturer, KPI’er og kompetencer.

Vores værdier er et løfte
Vores interne værdier er: Energy, Empathy & Impact. Det betyder at vi konstant arbejder for at levere en uovertruffen oplevelse – både for vores kunder og for hinanden.

Fast Forward Your Business