Engang var der bare Netflix og HBO. Nu har Amazon Prime, Disney+, Paramount, TV2 Play, Via Play, Apple TV+ m.fl indtaget Danmark. Konkurrencen er blevet brutal, og økonomien er monstrøs. Flere steder beretter om, at Netflix omsætter for milliarder af kroner om året i Danmark. Det har skabt en debat om ulige vilkår i mediebranchen. EU har gjort det muligt at beskatte streamingtjenester. Og i medieforliget fra 2018 står der, at ”den nærmere udmøntning af ordningen aftales i efteråret 2018 mellem parterne bag medieaftalen”. Men intet er sket, hvor står vi i dag, er der ulige vilkår, og hvad med kvaliteten?

Gæster: Niels Frid-Nielsen, kulturkommentator, Torben Vognsen, CEO hos Fremtidens Hus & John G. Pedersen, Chefredaktør hos MereMobil

Vært: Senior Kommunikationsrådgiver, Andreas Hedensten