I denne episode af Mindshare TV sætter vi fokus på de marketingudfordringer, vi fremadrettet står overfor.

I forrige afsnit drøftede vi udfordringerne ved at kickstarte salget, hvor vi så tilbage på finanskrisen og hvordan den de efterfølgende år, spredte ringe i vandet. Nu kommer vi med konkrete bud på, hvad man som virksomhed skal gøre for at komme bedst gennem coronakrisen.

Hvad er Mindshare TV?

Det har altid været Mindshares ambition at formidle viden til markedet. Denne formidling sker allerede på flere fronter, fra vores velbesøgte blog til timevis af inspiration i vores Huddle podcast. Nu introducerer vi Mindshare TV, som er vores faglige indspark til virksomhedernes ledelse samt de salgs- og marketingansvarlige med det primære formål at bidrage med perspektiv på emner inden for marketing, kommunikation og medier.

Kilder: Binet og Field, The long and short of it & Warc, Marketers Toolkit 2021