Vi går lysere tider i møde med gradvise genåbninger og et glimt af en normal hverdag i horisonten. Men hvor mange skygger kommer coronakrisen til at kaste i fremtiden på vores adfærd, vaner og holdninger som forbrugere?


I denne podcast allierer vi os med Louise Byg Kongsholm, der med mange års erfaring som trendforsker giver et kig ind i krystalkuglen og snakker om, hvordan fremtidens forbruger ser ud på den anden side af krise-orkanens øje. Vil vi træde med forsigtige skridt eller kaste os hovedkulds ud i oplevelsesøkonomien efter at være tørlagt i over et år? Hvilke ar har krisen sat, hvilke nye vaner vil vi holde fast i, og hvilke vil blive forkastet i sekundet, det er muligt?

Gæst: Louise Byg Kongsholm, ejer og adm. direktør i trendforskning virksomheden pejgruppen – scandinavian trend instititute
Vært: Simone Misser, Strategy & Analysis Consultant I Mindshare