I dette afsnit af Mindshare TV stiller vi skarpt på Good Growth. Kort fortalt, en redefinition af det klassiske vækstbegreb og en ambition om at arbejde for en mere ansvarlig fremtid. Men hvad indebærer det og hvilke initiativer har vi søsat?

Få svaret i dette afsnit af Mindshare TV, hvor Simone, Martin og Mikkel fortæller om baggrunden for Good Growth og om hvordan Mindshare vil bidrage til løsninger, der både sikrer grønne tal på bundlinjen – og et grønnere aftryk i verden.

Hvad er Mindshare TV?

Det har altid været Mindshares ambition at formidle viden til markedet. Denne formidling sker allerede på flere fronter, fra vores velbesøgte blog til timevis af inspiration i vores Huddle Podcast. Mindshare TV er vores faglige indspark til virksomhedernes ledelse samt de salgs- og marketingansvarlige med det primære formål at bidrage med perspektiv på emner inden for marketing, kommunikation og medier.