Interesserer du dig for nyheder, journalistik og PR?

Mindshares Business Partner Andreas Hedensten, har inviteret TV2 NEWS’ nyhedsvært, Kristian Ring-Hansen Holt, en tur i podcaststudiet. Du kender stemmen, og du har helt sikkert set ham før. Som fast nyhedsvært på TV2 NEWS er Kristian Ring-Hansen Holt den helt rigtige at hive med i studiet. I dette afsnit skal vi blive klogere på konkurrencen mellem vores velkendte broadcast nyhedsformidling og de nye instagrammere, podcastere og bloggere, der strømmer til. Er der tale om en reel konkurrence? Og vil de kommende generationer lade sig oplyse af bloggere, podcastere og instagrammere i stedet for at tænde for NEWS?

 

Huddle er en podcast for de kommunikations- og marketinginteresserede.

Her vil vi gerne udfordre og inspirere dig med nye tendenser, indsigter og viden fra nogle af de mennesker, som har fingeren på aftrækkeren, der er med til at forme vores kulturelle hverdag. Kommunikations- og marketingbranchen kan, når den er bedst, skabe kulturelle milepæle, der bliver referencerammer for generationer. Hvem husker ikke 70’ernes Coca Cola reklamer, 80’ernes store velgørenhedskoncerter eller Benettons politiske fotokunst i 90’erne?

Vær åben og tune ind!