Huddle er en podcast for de kommunikations- og marketinginteresserede. Her vil vi gerne udfordre og inspirere dig med nye tendenser, indsigter og viden fra nogle af de mennesker, som har fingeren på aftrækkeren, der er med til at forme vores kulturelle hverdag. Kommunikations- og marketingbranchen kan, når den er bedst, skabe kulturelle milepæle, der bliver referencerammer for generationer. Hvem husker ikke 70’ernes Coca Cola reklamer, 80’ernes store velgørenhedskoncerter eller Benettons politiske fotokunst i 90’erne? Vær åben og tune ind!

Maibritt Saerens er professionel skuespiller med 20 års erfaring indenfor teater, film og TV. Maibritt er grundlægger af firmaet PowerAct, som specialiserer sig med udvikling af executive presence og nonverbal kommunikation.

I denne podcast taler Maibritt Saerens med Nino Cardell om at motivere, skabe interesse og flytte holdninger. Det kræver mere end ord at mestre god kommunikation, så det gør et uudsletteligt indtryk, hvilket er en kæmpe fordel, som hjælper ledere hver dag med at vinde tilliden, skabe forandringer og flytte mennesker.

Brænd igennem uden powerpoint – Maibritt Saerens

Læs mere om Huddle på www.mindsharehuddle.dk

Lyt med på itunes!