Rasmus Thirup Beck: Hvordan du bliver den bedste klimakæmper?

Lyt til dette afsnit, der dykker ned i klimakampen

Du må ikke spise oksekød, du må ikke købe for meget bras, og du må for guds skyld ikke flyve.

Folk ved efterhånden godt, hvad de helstikke skal gøre i forhold til klimakrisen.

Men for det første virker forbud oftest dårligt, for det andet spiller de personlige valg kun en ganske lille rolle i den store løsning på klimakrisen og for det tredje er den måde du taler om klimaforandring nok det allervigtigste du kan gøre.

Det er bare tre af pointerne i Rasmus’ podcast om, hvordan du bliver den bedste klimakæmper.

Gæst: Rasmus Thirup Beck
Vært: Simone Misser Pedersen, Business Planning Manager, Mindshare.

Huddle er en podcast for de kommunikations- og marketinginteresserede. Her vil vi gerne udfordre og inspirere dig med nye tendenser, indsigter og viden fra nogle af de mennesker, som har fingeren på aftrækkeren, der er med til at forme vores kulturelle hverdag. Kommunikations- og marketingbranchen kan, når den er bedst, skabe kulturelle milepæle, der bliver referencerammer for generationer. Hvem husker ikke 70’ernes Coca Cola reklamer, 80’ernes store velgørenhedskoncerter eller Benettons politiske fotokunst i 90’erne? Vær åben og tune ind!” Mindshare er en del af WPP, verdens største marketing services koncern med 179.000 ansatte i 111 lande og herunder GroupM, verdens største medieindkøbsorganisation. Mindshare har været i Danmark siden 1999 og udnævnt til Børsen Gazelle flere gange. Vi er Danmarks første og eneste integrerede kommunikations- og mediebureau. Hos os er kompetencer til både medieoptimering og kreative løsninger samlet ligeværdigt under ét tag. Læs mere her: www.mindshare.dk

Se alle vores podcast episoder her

Er du interesseret i mere content om bæredygtighed? Kig her