Huddle er en podcast for de kommunikations- og marketinginteresserede. Her vil vi gerne udfordre og inspirere dig med nye tendenser, indsigter og viden fra nogle af de mennesker, som har fingeren på aftrækkeren, der er med til at forme vores kulturelle hverdag. Kommunikations- og marketingbranchen kan, når den er bedst, skabe kulturelle milepæle, der bliver referencerammer for generationer. Hvem husker ikke 70’ernes Coca Cola reklamer, 80’ernes store velgørenhedskoncerter eller Benettons politiske fotokunst i 90’erne? Vær åben og tune ind!

Lyt til dette afsnit, der dykker ned i klimakampen

Du må ikke spise oksekød, du må ikke købe for meget bras, og du må for guds skyld ikke flyve.

Folk ved efterhånden godt, hvad de helstikke skal gøre i forhold til klimakrisen.

Men for det første virker forbud oftest dårligt, for det andet spiller de personlige valg kun en ganske lille rolle i den store løsning på klimakrisen og for det tredje er den måde du taler om klimaforandring nok det allervigtigste du kan gøre.

Det er bare tre af pointerne i Rasmus’ podcast om, hvordan du bliver den bedste klimakæmper.

Gæst: Rasmus Thirup Beck
Vært: Simone Misser Pedersen, Business Planning Manager, Mindshare.