De sidste par måneder har vi arbejdet intenst på vores nye format HUDDLE.

Huddle er et globalt Mindshare koncept. Det startede som modpol til de store konferencer, hvor hundredevis af tilhørere passivt modtager viden i et kæmpe lokale. Huddle er en dag for vores kunder og samarbejdspartnere og en nonference, hvor powerpoints er bandlyst og samspillet mellem publikum og formidler er i højsædet. På Huddle inviterer vi hjem i vores egne lokaler og fletter foredrag, paneldebatter med hands-on oplevelser rundt på bureauet.

I am neither clever nor especially gifted. I am only very, very curious” – Einstein

Hermed satte Einstein et forbillede for, hvor langt nysgerrighed kan bringe os. Vores tema på Huddle 2018 er en hyldest til nysgerrigheden. En påmindelse om, hvor vigtigt det er, at vi hele tiden er åbne for nye indtryk og ideer, så vi ikke hænger fast i gårsdagens formler for succes.

På Huddle vil vi stimulere lysten til at lære nyt. Her er der plads til at undres, sætte spørgsmålstegn ved det bestående, og søge indsigt i emner langt væk fra hverdagen. For når vi er for intellektuel dovne og søger efter svarene de oplagte steder, dukker vi op med de samme svar som konkurrenterne. Svarene skal ofte findes uden for alfarvej. En ny stump viden, en indsigt, der isoleret set, ikke har kommerciel værdi, men som kombineret med eksisterende viden åbner for en ny ide, produkt eller marked.

Huddles og Cuddles – her bringer vi mennesker med ideer og visioner sammen

Dagen byder på to formater: HUDDLES, som er korte programsatte interaktive præsentationer, debatter, workshops etc. Og CUDDLES, som er faste installationer af oplevelser og aktiviteter. Det er umuligt at nå det hele i løbet af dagen, og som deltager skaber du din egen oplevelse gennem valg og fravalg. Men ved at bidrage, networke og spille ping-pong i debatter bliver din dag optimal. Målet med dagen er at udfordre verdensbilledet, stimulere nysgerrigheden og forhåbentlig vende hjem med nye brikker, der kan sættes sammen på nye måder og inspirere og udvikle forretningen.

Imran Rashid, Bjarne Corydon, Ulrik Haagerup, Maibritt Saerens, Dennis Nørmark, Hanne Feldthus, Paul Zak, Camilla Kjems og mange flere HUDDLERS er på programmet

Vi har samlet en lang række indlevende og nytænkende indlægsholdere der kan pirre din nysgerrighed og gøre dig klogere. De har alle meget forskellige baggrunde som fx læge, skuespiller, iværksætter, futurologist, biolog, tidligere finansminister, branding eksperter, antropolog, direktør, redaktør, rapper, og en kalder sig sågar Dr. Love. De vil ping-pong med publikum, når de træder ind på en af vores scener rundt på bureauet. Formatet er uformelt og dialogbaseret og uden tunge powerpoints.

På vores CUDDLES kan du bl.a. smage fårekyllinger og andre skønne insekter, du kan også få målt din lykkefølelse, få en virtual reality oplevelse eller noget helt fjerde.

Det bliver en dag med organiseret kaos.

Læs meget mere om dagen og Huddle her

Du kan også høre vores HUDDLE podcast her

Stay Curious

Vil du høre mere om HUDDLE så kontakt Marketing Manager Mette Gade på mette.gade@mindshareworld.com