Louise Byg Kongsholm er gæst i dette afsnit der handler om tidsånd, trends og forbrug i et unikt perspektiv og med konkrete cases og forslag til handling

Huddle er en podcast for de kommunikations- og marketinginteresserede. Her vil vi gerne udfordre og inspirere dig med nye tendenser, indsigter og viden fra nogle af de mennesker, som har fingeren på aftrækkeren, der er med til at forme vores kulturelle hverdag. Kommunikations- og marketingbranchen kan, når den er bedst, skabe kulturelle milepæle, der bliver referencerammer for generationer. Hvem husker ikke 70’ernes Coca Cola reklamer, 80’ernes store velgørenhedskoncerter eller Benettons politiske fotokunst i 90’erne? Vær åben og tune ind!

Gæst: Louise Byg Kongsholm, pej gruppens ejer, administrerende direktør, chefredaktør, konsulent og trendforsker.

Vært: Simone Misser Pedersen, Business Planning Manager

#analysebureau

Læs også blogindlægget af Louise Byg Kongsholm ‘8 megatrends 2020+’.