Huddle er en podcast for de kommunikations- og marketinginteresserede. Her vil vi gerne udfordre og inspirere dig med nye tendenser, indsigter og viden fra nogle af de mennesker, som har fingeren på aftrækkeren, der er med til at forme vores kulturelle hverdag. Kommunikations- og marketingbranchen kan, når den er bedst, skabe kulturelle milepæle, der bliver referencerammer for generationer. Hvem husker ikke 70’ernes Coca Cola reklamer, 80’ernes store velgørenhedskoncerter eller Benettons politiske fotokunst i 90’erne? Vær åben og tune ind!

Glæd dig til dette afsnit: Et menneskeliv i balance

Mange mennesker føler sig som jaget vildt. Om det er på jobbet, i privaten eller i det offentlige rum.

Der er hele tiden noget, man skal forholde sig til. Noget der skal forstås, og noget der skal gøres. Fra vi slår øjnene op, til vi dratter om bliver vi bombarderet med så mange sanseindtryk, at hjernen næsten overloader.

I en tid med store udfordringer giver Sebastian en hårdt tiltrængt vitaminindsprøjtning. Vi står overfor en lang række problematiske udfordringer – lige fra klimaforandringer, social urolighed til internationale politiske kriser. Og forandringerne spørger ikke om lov…de kommer jo bare….så hvordan træner vi vores hjerne så alle disse forandringer ikke tager pippet fra os.

Gæst: Sebastian Nybo er foredragsholder, forfatter og erhvervspsykologisk rådgiver.
Vært: Thomas Mark, Kommunikationsdirektør I Mindshare.