Huddle podcast: Et lyt i fremtiden. Sådan bliver vores sundhedssektor:

Hvordan forbereder vi os på fremtiden, og hvilken retning ønsker vi, at udviklingen tager?

Sundhedssektoren står overfor store ændringer.

Den demografiske vækst, den hastige udvikling af nye teknologier og brede strukturelle ændringer betyder, at det er tid til at tænke mere på fremtiden.

Dansk Design Center har udviklet fire scenarier for sundhed anno 2050, som præsenteres igennem patientfortællinger, som gør de forskellige fremtider meget konkrete.

Lyt og vælg hvilken fremtid du regner med og håber på i den interaktive rejse ud i fremtiden.

Gæst: Anne Danielsen, Senior servicedesigner, Dansk Design Center.
Vært: Arnt Gustafsson, Business Planning Director

Lyt også til podcasten: Podcast om podcast

Huddle er en podcast for de kommunikations- og marketinginteresserede. Her vil vi gerne udfordre og inspirere dig med nye tendenser, indsigter og viden fra nogle af de mennesker, som har fingeren på aftrækkeren, der er med til at forme vores kulturelle hverdag. Kommunikations- og marketingbranchen kan, når den er bedst, skabe kulturelle milepæle, der bliver referencerammer for generationer. Hvem husker ikke 70’ernes Coca Cola reklamer, 80’ernes store velgørenhedskoncerter eller Benettons politiske fotokunst i 90’erne? Vær åben og tune ind!” Mindshare er en del af WPP, verdens største marketing services koncern med 179.000 ansatte i 111 lande og herunder GroupM, verdens største medieindkøbsorganisation. Mindshare har været i Danmark siden 1999 og udnævnt til Børsen Gazelle flere gange. Vi er Danmarks første og eneste integrerede kommunikations- og mediebureau. Hos os er kompetencer til både medieoptimering og kreative løsninger samlet ligeværdigt under ét tag. Læs mere her: www.mindshare.dk

Se alle Mindshares HUDDLE podcast her