Huddle er en podcast for de kommunikations- og marketinginteresserede. Her vil vi gerne udfordre og inspirere dig med nye tendenser, indsigter og viden fra nogle af de mennesker, som har fingeren på aftrækkeren, der er med til at forme vores kulturelle hverdag. Kommunikations- og marketingbranchen kan, når den er bedst, skabe kulturelle milepæle, der bliver referencerammer for generationer. Hvem husker ikke 70’ernes Coca Cola reklamer, 80’ernes store velgørenhedskoncerter eller Benettons politiske fotokunst i 90’erne? Vær åben og tune ind!

Lyt til denne podcast om LYS

Vi tilbringer 90% af vores tid indendørs uden nok dagslys.

Vi tœnker ikke lœngere over hvordan det påvirker os, men videnskabelige undersøgelser viser, at det er skadeligt for vores sundhed og velbefindende ikke at få nok dagslys i løbet af dagen og for meget blåt lys før sengetid.

LYS Technologies har udviklet et well-being program for virksomheder, der hjœlper ansatte til at få mere sundt lys i deres hverdag.

Med en wearable lyssensor og en app kan LYS Technologies hjœlpe med at fordoble det daglige lysindtag, forbedre søvn med 14% og energiniveau med 6%. Kom og oplev i realtime hvordan lyset påvirker dig og dine kollegaer og hvad du kan gøre for at opretholde en sund døgnrytme

Gæst: Christina Blach Petersen, CEO og Co-founder af London-baserede tech start-up LYS Technologies.

Vært: Caroline Amalie Bødkerholm, Marketing Koordinator, Mindshare