Huddle er en podcast for de kommunikations- og marketinginteresserede. Her vil vi gerne udfordre og inspirere dig med nye tendenser, indsigter og viden fra nogle af de mennesker, som har fingeren på aftrækkeren, der er med til at forme vores kulturelle hverdag. Kommunikations- og marketingbranchen kan, når den er bedst, skabe kulturelle milepæle, der bliver referencerammer for generationer. Hvem husker ikke 70’ernes Coca Cola reklamer, 80’ernes store velgørenhedskoncerter eller Benettons politiske fotokunst i 90’erne? Vær åben og tune ind!

Er du træt efter frokost på arbejdet? Så har du gjort noget forkert. Sådan lyder det fra ernæringsekspert, Martin Kreutzer, der i dette afsnit af HUDDLE podcast, gør os klogere på, hvordan man spiser sig til en knivskarp hjerne fra morgen til aften. Vil du være en corporate athelete? Så lyt med her:

Vores gæst i dette afsnit af HUDDLE podcast er Martin Kreutzer, som er kendt for at være erhvervsfolkenes “bodyguard”. Martin har de seneste 20 år arbejdet med individuel vejledning af mennesker, der ønsker at præstere på jobbet, uden at gå i stykker under presset eller slæbe sig fuldstændig energidrænet gennem den sparsomme fritid.

I dette afsnit vil du blive klogere på, hvordan du skal spise dig til en knivskarp hjerne fra morgen til aften.

I podcasten vil du få svar på:

• Hvad en ‘corporate athelete’ er
• Hvordan du skaber en stabil energiforvaltning
• Hvordan du restituerer fra psykisk pres
• Hvad et undergravende måltid er
• Hvorfor laksen er din proteinshake
• Hvorda

Martin Kreutzer er erhvervsfolkenes “bodyguard”, der de seneste 20 år har arbejdet med individuel vejledning af mennesker, der ønsker at præstere på jobbet, uden at gå i stykker under presset eller slæbe sig fuldstændig energidrænet gennem den sparsomme fritid. Både i rollen som foredragsholder, forfatter (bl.a. til flere bestsellere om den anti-inflammatoriske ernæring, der er helt fundamental for at holde krop – og psyke – stærk, og som personlig ernæringsvejleder, kobler han som gammel ‘rotte’ i gamet sin store viden fra den naturvidenskabelige forskningsverden med sine erfaringer fra den succesfulde vejledning af tusindvis af klienter.