Kirsten Poulsen er futorologist og forfatter. Kirsten har skabt Firstmove, der svømmer som en fisk i Green Ocean og rådgiver virksomheder om fremtidens adfærd og behov. En indsigt, der omsættes til markedssuccesser for kunderne.

Firstmove er et strategi- og innovationshus, der baserer enhver ydelse på valid fremtidsforskning. Firstmove er specialist i udviklingen af nyt med afsæt i den kommende markedsadfærd – strategi, innovation, produktdesign og konceptualisering.

I denne podcast tager Mindshares Business Planning Manager, Camilla Wrang, en snak med Kirsten Poulsen om, hvilken adfærd, der vil slå igennem i markedet.

Lyt også til podcasten: Louise Byg Kongsholm: 9 trends som du ikke må misse

Læs mere om Huddle på www.mindsharehuddle.dk

Lyt med på itunes!

Huddle er en podcast for de kommunikations- og marketinginteresserede. Her vil vi gerne udfordre og inspirere dig med nye tendenser, indsigter og viden fra nogle af de mennesker, som har fingeren på aftrækkeren, der er med til at forme vores kulturelle hverdag. Kommunikations- og marketingbranchen kan, når den er bedst, skabe kulturelle milepæle, der bliver referencerammer for generationer. Hvem husker ikke 70’ernes Coca Cola reklamer, 80’ernes store velgørenhedskoncerter eller Benettons politiske fotokunst i 90’erne? Vær åben og tune ind!

Se alle vores podcast episoder her