I dette afsnit af Mindshare TV retter vi kikkerten mod en cookieløs fremtid. En kompleks problemstilling der er drevet af lovgivningen og teknologien for at beskytte forbrugeren. Men spænder det samtidig ben for annoncørerne?

Få svaret i dette afsnit af Mindshare TV, hvor Dorte, Mads og Arnt stiller skarpt ind på, hvorfor problemstillingen er opstået og dykker ned i annoncørernes muligheder i den cookieløs fremtid.

Hvad er Mindshare TV?

Det har altid været Mindshares ambition at formidle viden til markedet. Denne formidling sker allerede på flere fronter, fra vores velbesøgte blog til timevis af inspiration i vores Huddle podcastMindshare TV er vores faglige indspark til virksomhedernes ledelse samt de salgs- og marketingansvarlige med det primære formål at bidrage med perspektiv på emner inden for marketing, kommunikation og medier.