Imran Rashid er uddannet læge ved Københavns Universitet, og færdiguddannet speciallæge i almen medicin.

Derudover er Imran forfatter til bogen Sluk – kunsten at overleve i en digital verden fra 2017, der problematiserede menneskets forhold til smartphones og argumenterede for vigtigheden af mental restitution.
Imran Rashid har stiftet konsulentvirksomheden Sunddigital.dk, der bl.a. rådgiver offentlige institutioner og private virksomheder om sund digitalisering. Herudover er han stifter af Center for Sund Digitalisering, som har til formål at belyse de sundhedsmæssige konsekvenser af en ukritisk digitalisering i samfundet.

I denne podcast vil Imran i en samtale med CEO i Mindshare, Martin Rasmussen, snakke om hvordan en gammel hjerne kan overleve i en digital tid. Ifølge Imran er vi alle med til at skabe den verden vi lever i, og derfor skal vi også tage stilling til om vi vil gå med i kampen eller gøre noget andet.

Markedsføring eller markedsforførelse – Imran Rashid