Christian Sørensen, Adm. Direktør / CEO, NORTH A/S

Christian er kandidat fra CBS, og med en solid baggrund som konsulent, har Christian senest arbejdet 4 år på den kommercielle side med professionel fodbold igennem FCK. Da North blev lanceret i januar 2017, blev Christian udpeget som CEO, hvor han står for at bygge organisationen op som professionel esport virksomhed, stærkt inspireret fra kulturen i FCK.

E-sport eksploderer i popularitet og omtale i disse år. Men hvad får et brand ud af at gå ind i feltet? Hør CEO for North, Christian Sørensen fortælle om, hvad e-sport er og hvordan det adskiller sig fra anden sport. Få også svar på om e-sport kunne være noget for dit brand. Vært er Mindshares Jacob Mouritzen.

Er du nysgerrig på verden omkring dig? Og vil du inspireres med nye tendenser, indsigter og viden, der måske kan åbne for nye idéer til din markedsføring? Så bør du folde ørerne ud, læne dig tilbage og lytte til Huddle-podcasten. Hver episode går kort og præcist i dybden med et emne fra Mindshare’s Huddle-event og undersøger, hvordan det er relevant for din markedsføring.

Er e-sport noget for dit brand? – Christian Sørensen

Læs mere om Huddle på www.mindsharehuddle.dk

Lyt med på itunes!