Huddle er en podcast for de kommunikations- og marketinginteresserede. Her vil vi gerne udfordre og inspirere dig med nye tendenser, indsigter og viden fra nogle af de mennesker, som har fingeren på aftrækkeren, der er med til at forme vores kulturelle hverdag. Kommunikations- og marketingbranchen kan, når den er bedst, skabe kulturelle milepæle, der bliver referencerammer for generationer. Hvem husker ikke 70’ernes Coca Cola reklamer, 80’ernes store velgørenhedskoncerter eller Benettons politiske fotokunst i 90’erne? Vær åben og tune ind!

Velkommen til en samtale mellem tidligere Michelin-kok, iværksætter, gymnastiklærer, foredragsholder og rådgiver Thomas Rode og Mindshare’s Kommunikations Direktør, Thomas Mark.

Vores gæst i dette afsnit af HUDDLE podcast er kendt som “ham der startede stenalderkost”-bølgen, clean eating og funktionel træning, der med en baggrund som Michelin-kok fra Kong Hans Kælder i København, bl.a. står bag bestselleren ’Stenalderkost’ der har solgt omkring 100.000 eksemplarer.

I dette afsnit af HUDDLE podcast fortæller Thomas Rode om sin personlige transformation. Han fortæller om den dag han besluttede sig for at lægge sit liv om. Han fortæller om, hvordan lysten til at være den bedste version af ham selv, har gjort ham til en mere energisk, glad og motiveret mand.

 I dette afsnit vil du blive klogere på:

  • Hvordan du kommer i gang med en sundere levevis, der passer til den, du er
  • Hvordan du bevarer motivationen.
  • Hvad du skal være opmærksom på i starten.
  • Hvordan du finder balancen mellem at være fokuseret og fanatisk.